07/22/11 10:07
(http://radiomilena.com/)

Обновени три пясъчника за игра в ж.к. „Зорница”

Децата от ж.к. „Зорница” в Бургас имат три напълно обновени пясъчника в площадките за игра. Инициативата е на клуб „Зорница” към Гражданско сдружение ГЕРБ. Транспортът и извозването на пясъка до площадките бе организиран с подкрепата на клуб „Банево” към сдружението.
Пясъкът е безвреден за децата и има сертификат за производство и контрол 1888 – CPD – 873. Количеството, разпределено на трите детски площадки  е 8,580 т. Сред хората, които се потрудиха за обновяването на мястото за игри  са председателят на клуб „Зорница” Валентин Вълков, Юлиян Станков и Димитринка Буланова, която е член на общинското ръководство на ГЕРБ и разбира се всички членове на клуба.
Първата площадка която запълниха бургазлии е около бл. 5, а останалите пясъчници са пред бл. 11 и зад бл. 17. Пясъчниците вече са запълнени и грижливо загладени. „След като запълнихме пясъчниците следва обезпаразитяване”, обясни Буланова.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване