07/22/11 14:31
(http://radiomilena.com/)

ПТП на пътя за Каблешково

На 22.07.т.г. около обяд в ръкав на детелината Бургас – Сарафово – Каблешково възниква пътен инцидент между: л.а. “Фиат типо”, с бургаска регистрация, управляван от 57 годишен мъж от Несебър / неправоспособен водач с отнета през 2008 год./ и джип “Хонда”, с бургаска регистрация. Челният сблъсък между двата автомобила е възникнал, след като 57 годишният мъж, шофиращ в посока от Каблешково към Сарафово, изпреварва колона с автомобили, без да има добра видимост, в резултат на което допуска катастрофа с насрещно движещия се джип, пътуващ в посока Каблешково. От инцидента няма сериозно пострадали.
В л.а. “Фиат” се е придвижвал и 40 годишният му собственик, също от Несебър, който преотстъпил управлението на автомобила на неправоспособния си приятел. Контролните органи са взели отношение към нарушилите Закона за движение по пътищата лица, съставяйки им актове за констатираните нарушения.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване