07/24/11 10:03
(http://radiomilena.com/)

Крими от Бургаско

От пресцинтъра на полицията съобщиха, че в  резултат на полицейските действия, предприети от служители на Главна дирекция «Криминална полиция» – София, сектор «Криминална полиция» – ОДМВР Бургас, отдел «Досъдебно производство» – ОДМВР Бургас и Районно управление «Полиция» – Несебър, е установена самоличността на трите лица, участвали в сбиването на 14.07.т.г. в близост до бар «Го Го гърлс» в Слънчев бряг, при което прободна рана в областта на гърба, засегнала множество вътрешни органи, артерия и бял дроб, получи 20 годишния Р.Е. от Несебър. Въпреки медицинските интервенции и грижи, предприети спрямо пострадалия Р.Е., същият почина на 20.07.т.г. в бургаската болница. На 22.07.т.г. са задържани участниците в сбиването – това са : 17 годишните П.Х., К.К. и З.К., всички от Сливен. В хода на разследването са извършени претърсвания в наетите от младежите хотелски стаи в Слънчев бряг и дома на П.Х. в Сливен, при което са намерени и и иззети веществени доказателства. В хотелската стая, обитавана от З.К. са намерени и иззети около 150 грама суха тревна маса / марихуана/ в различни разфасовки, във вид подходящ за разпространение. На 23.07.т.г. след проведени множество оперативно-издирвателни и процесуално – следствени действия / сред които : разпити на свидетели пред съдия, разпознаване и други/ по безспорен начин е доказана вината и е привлечен в качеството си на обвиняем за престъпление по чл. 115 от НК / умишлено убийство/ 17 годишния П.Х. Наложена му е мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа», като е приведен в следствения арест в Бургас. Работата по случая продължава.

На 23.07.т.г. около 19.20 ч. в Районно управление «Полиция» – Карнобат е получено съобщение за открит в безпомощно състояние в дома си в с. Венец 52 годишен мъж – пострадалият е прегледан и превързан на место, като отказал настаняване в карнобатската болница. По думите на потърпевшия прободната рана в областа на корема му е получена след възникнал битов скандал и употреба на алкохол от съселянина му – В.Ж., който го пробол с кухненския нож. Скандала е възникнал на на 22.07.т.г. около 14.30 ч., но двамата, след като изтрезнели решили да не съобщават на никого за случилото се. Работата по случая продължава.

На 24.07.т.г. около 05.00 ч. в Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за възникнал скандал и сбиване в дискотека «Гранд делукс» в Слънчев бряг, при което е пребит 30 годишния В.К. от Габрово, като е счупен мобилния му телефон и е скъсан златния ланец от врата му – установено е, че участници в инцидента са : 27 год. П.Р., 30 год. В.Г., 23 год. В.П. и 30 год. Р.С., всички от София. Причините за сбиването са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Несебър.

На 24.07.т.г. около 02.10 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за възникнало сбиване в района на заведение «Буда бар», разположено на бургаската улица «Стефан Стамбалов». Отзоволите се на сигнала полицейски служители забелязали група младежи, гонещи човек от охраната на заведението, които след застигането му започнали да го бият. За предотвратяване на побоя полицаите подали светлинен и звуков сигнал от служебния автомобил, но нападателите продължили с противоправното си поведение, поради което се наложило използването на физическа сила и помощни средства / белезници/ за задържането им. По време на задържането четиримата младежи оказали яростна съпротива и започнали да блъскат с ръце и глави по патрулния автомобил «Опел Астра», в следствие на което са получени побитости по колоната над задния ляв калник и над задната лява врата. На мястото на инцидента са дошли още два полицейски автомобила, служителите от които съдействали за задържането на : 27 годишния И.М., 30 годишния М.Е., брат му – О.Е., 23 годишен и 32 годишния М.С. Лицата са откарани и задържани във Второ Районно управление «Полиция» – Бургас за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо полицейско производство.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване