07/24/11 18:39
(http://www.klassa.bg/)

Младежите на ГЕРБ пазят ред пред ЦИК

Младежи от ГЕРБ пазят място за регистрация в ЦИК за местните избори и са пред сградата от 12 часа в четвъртък. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов обяви това намерение на управляващите още в петък. Целта на партията е да се регистрира първа, когато днес в 9 часа започне обявената по закон процедура.
"Това е наша инициатива и спазваме традицията. На миналите избори пак чакахме и пак бяхме първи, което показва нашия дух, амбиция за промяна и за европейско развитие на България", заяви пред БГНЕС Владимир Ванчев от младежката структура на партията. Младежите се сменят на всеки четири часа по двама души.
Изпреварени от ГЕРБ с 1-2 ч. са представителите на партия Български демократичен форум, които също чакат пред ЦИК денонощно от четвъртък. И от тази организация се борят за промяна и търсят символно значение в по-ранната регистрация, но смятат, че от ГЕРБ не водят страната към добро. Петър Власев от БДФ признава, че премиерът е харизматична личност, но такива според него бяха и царят, и Стефан Софиянски, но едноличните им партии „помръкнали“ с падането им от власт.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване