07/24/11 06:32
(http://radiomilena.com/)

Почитатели и публични личности отдават почит на Ейми Уайнхаус

Почитатели и публични личности отдават почит на британската певица Ейми Уайнхаус, която в събота беше открита мъртва в апартамента си в Лондон. Полицията съобщи, че е твърде рано да се спекулира за причините за смъртта, но според източници на Скай Нюз предполагаема свръхдоза може да е причина.
Уайнхаус имаше проблеми с алкохола и наркотиците, но новината за смъртта й беше шок за много хора.
„Всеки, свързан с Ейми, е шокиран и съкрушен. Мислите ни са с нейното семейство и приятели”, заяви говорител на певицата.
Почитатели се стичат в неделя до дома на певицата, за да поднесат цветя, картички и послания. Те посещават и любимото на певицата заведение „Холи Армс”, което е в района на дома й.
Продуцентът на соло изпълнителката Марк Ронсън, който е работил отблизо с нея, заяви, че тя е била негова музикална „сродна душа” и добави, че това е един от най-тъжните дни в живота му.
Междувременно британската певица Мишел Гейл съобщи, че бащата на Уайнхаус е съкрушен. Той е взел полет до Великобритания от Ню Йорк, където е имал изява.
Певицата, която спечели международна слава с албума си „Back to Black”, през юли отмени турнето си след катастрофално представяне в Белград,предаде Агенция Фокус.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване