07/25/11 15:54
(http://www.klassa.bg/)

2500 лева за VIP място на "Българска армия"

Клубното ръководство на ЦСКА официално обяви цените на абонаментните карти във VIP и Super VIP зоната за домакинските двубои на отбора на стадион „Българска армия“. Картите са валидни за абсолютно всички срещи на „червените“ от родния шампионат, Купата на България и международните двубои за състезателен сезон 2011/2012.
За VIP зоната привържениците на ЦСКА ще трябва да заплатят сумата от 1500 лева, а за Super VIP – 2500 лева. От 4 юли пък в продажба бяха пуснати и останалите абонаментни карти за новия сезон. Картата за сектор А струва 150 лева, за В – 110 лева, а за Г – 70 лева. Специална отстъпка от 10% ползват студенти, ученици, пенсионери, инвалиди и всички картодържатели от миналия сезон.
Междувременно бразилецът Маркиньос вече официално е футболист на кипърския гранд „Анортозис“. Новината бе потвърдена от официалния сайт на тима от Острова на Афродита. Трансферът е по изричното настояване на старши треньора Станимир Стоилов. Договорът на Маркиньос е за 3 години. Очаква се бразилецът да бъде картотекиран за третия квалификационен кръг на Лига Европа.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване