07/25/11 12:19
(http://radiomilena.com/)

Пръскат по главната на Бургас със спрей срещу изгаряния

Със спрей за лечение на слънчеви и битови изгаряния ще бъдат пръскани по главната улица бургазлии и гости на града. Шеговитата акция ще се осъществи от 27 до 31 юли включително на ул. “Александровска”, пред търговски център “Пиргос стил”.

Тя се организира единствено за гр. Бургас от представителите на популярния спрей против изгаряне “Пантенол”, който се използва за успокояване и бързо възстановяване на кожата и от други видове рани. Освен спрея, бургазлии ще могат да изпробват всички продукти на марката, сред които има витамини за укрепване на кожата, косата и ноктите, козметика (шампоан, балсам, млека за тяло и др.), продукти за бебета и за диабетици.

“Оказва се, че хората познават само спрея  “Пантенол”. Същевременно  има и други артикули, които се грижат, както за медицински проблеми, така и за хидратация и поддържане на здравия и младежки вид на кожата и косата на клетъчно ниво. Затова решихме да представим цялата гама продукти – включително и таблетки при артрит и ставни болки, гел против разширени вени, гелове при мускулни болки”, обясни Емилия Илиева от фирма “Сикера”, която е местен представител на “Пантенол”.

Акцията ще се осъществи от 27 до 31 юли от 10 до 18 часа на специално оформен щанд пред търговски център “Пиргос стил”. По време на представянето посетителите ще могат да си закупят продуктите с 10% отстъпка, предвидени са и подаръци.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване