07/25/11 05:54
(http://radiomilena.com/)

Убийството в Борисовата градина е по непредпазливост

Това е убийство, което е станало по непредпазливост, най-вероятно в стремежа му да бъде преведено момичето в състояние на контрол, а и да не вика. Това каза директорът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев в интервю за бТВ по повод зверското убийство на Яна в Борисовата градина в София,цитира Агенция Кросс. Арестуваният Пламен и издирваният Николай по някакъв начин имат някаква връзка, не като приятели, а може би по стечение на обстоятелствата са били по едно и също време на едно и също място.
Стойчев обясни, че и към момента не е задържан издирваният втори заподозрян за убийството на Яна – Николай Русинов, но по-късно през деня това може да стане факт.
По думите му отношенията и на двамата извършители към жертвата имат различна мотивация. Пламен Трифонов е човек, който не е довършил нищо до край през живота си, въпреки че има мнение, че е интелигентен.
При него водещото е, че той не желае да се ангажира с дейности, които са под неговото достойнство, каза още Стойчев. Докато не се арестува другият заподозрян Николай Русинов и не се уточни неговият профил, не може да се каже кой точно е убиецът на момичето.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване