07/26/11 19:09
(http://www.klassa.bg/)

В БСП ухажват Меглена Плугчиева за вицепрезидент

Бившият вицепремиер по еврофондовете и настоящ зам.-председател на парламентарната комисия за контрол над евросредствата Меглена Плугчиева е ухажвана за вицепрезидент на Ивайло Калфин, научи „Класа“. След като бе утвърден на конгреса на БСП за кандидат за държавен глава, Калфин заяви, че иска жена да му е вицепрезидент. Вчера в парламента Калфин и Плугчиева бяха забелязани да разговарят на четири очи.
До края на август БСП ще обяви кандидата си за вице, заявиха от „Позитано“ 20. Оттам не отрекоха, че в списъка на вицетата е Меглена Плугчиева. Нейното име бе и сред номинациите за „Дондуков“ 2, а в тайното социологическо проучване за това кой на каква партийна подкрепа може да разчита, тя заемаше едно от предните места.
За поста на вицепрезидент се спрягаха още имената на Корнелия Нинова и Жени Живкова, които обаче публично заявиха, че няма да се състезават в президентската надпревара.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване