07/26/11 15:45
(http://www.klassa.bg/)

Порно 3D от Китай изпревари "Аватар"

Зрителите в Америка вече са отегчени от 3D формата и започват да го избягват, пише Джефри Калценберг, един от основателите на студио Dreamworks и близък приятел на Стивън Спилбърг. В други страни обаче 3D форматът е повече от актуален, например в Китай! Китайската лента Sex and Zen, изработена в 3D формат, надминава по печалби дори култовия филм на Джеймс Камерън „Аватар“. Продукцията заработи около 17 млн. долара в местна валута! Sex and Zen е чиста проба еротичен филм, а според някои критици – обикновено порно, заснето в атрактивния триизмерен формат. Филмът направо помете касите и зашемети дори собствените си продуценти. Филмът провокира и друг рекорд – главоломната мултипликация на китайски туристи в Хонконг. Хонконг се смята за част от държавата Китай, но там законите са далеч по-либерални, отколкото в Пекин. Затова там се състоя премиерата на един по-пълен и по-провокативен вариант на Sex and Zen 3D. Хиляди зрители продължават да окупират киносалоните, за да се насладят на разкрепостеното зрелище, а туристическите агенции регистрират рекордни печалби точно заради филма.
Филмът Sex and Zen бе заснет с бюджет от около 2 млн. евро. Той разказва история от императорския двор на династията Минг. Заснет е в различни китайски кантони, в главната роля се изявява китайски актьор, а в женските персонажи – куп японски актриси с гъвкави и очарователни тела. Между тях са порноактрисите от Страната на изгряващото слънце - Хара Саори и Юкико Сео, наред с хонконгската актриса Вони Лиу.
Сюжетът е елементарен – младеж, въведен в сексуалния свят на висшето общество, открива, че истински секс, който граничи и с шеметната любов, може да прави единствено със собствената му съпруга. Зрелището е помпозно и атрактивно, а продуцентът, който е и сценарист – Стивън Шиу-джуниър, споделя, че ще се прави и продължение на сагата. Продуцентът всъщност е направил римейк на филм със същото заглавие, заснет през 1992 г. от неговия баща, Стивън Шиу-старши. Sex and Zen е образец на класическата еротика в китайски стил. Много голи тела, много страсти, разюзданост и блясък.
Филмът бе показан в Тайван, Япония, Южна Корея, както и в някои киносалони в САЩ. След 12 август се предвиждат премиерни прожекции с луксозни галацеремонии в някои много авторитетни зали. В началото на октомври лентата ще се завърти и на престижния кинофестивал в каталунския курорт Ситчес. Продуцентът сценарист обяснява успеха на филма много просто: все едно зрителят наблюдава какво се случва от възглавницата на спалнята. Толкова много оргии в леглото, така естествено разказани и показани, че си струва да ги съпреживееш, твърди той.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване