07/28/11 12:46
(http://radiomilena.com/)

СДС- Бургас пита кой да влезе в „Алеята на славата”

Кои са личностите, заслужили място в „Алеята на славата”, питат от СДС- Бургас. Морският град досущ като в Холивуд ще има свое звездно място, в което ще бъдат наредени фотосите на българи, прославили града на световните спортни, културни и научни сцени.

Бургазлии могат да дават своите предложения за именити личности в синята централа, на „Богориди” 34  или на e-mail: sds@sds-burgas.org . Важно условие е те да бъдат разпознаваеми, прослави Бургас, хора, както от миналото, така и от настоящето.

Окончателният подбор на българите, заслужили място в „Открита галерия за именити граждани на Бургас” ще бъде направен след широка дискусия с представители на медиите.

„Проектът „Алея на славата” е идея на СДС и съществува от около две години. Сега е най-подходящият момент за осъществяването му, тъй като реконструкцията на ларгото вече завърши”, каза общинският съветник от СДС- Бургас Вълчо Чолаков.

По време на първоначалните обсъждания на проекта сините предложиха няколко варианта за местоположение на „Алеята”, като един от тях е в района на Културен център „Морско казино”.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване