08/01/11 17:57
(http://www.klassa.bg/)

РЗС: Росен Плевнелиев е кандидат-президента на ГЕРБ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ за президент, обявиха вчера от партия „Ред, законност и справедливост“ (РЗС). Имаме неоспорими доказателства за това, обяви заместник-председателят на партията Атанас Семов, който сам участва в кандидатпрезидентската надпревара, номиниран от РЗС.
Семов направи своите изявления минути след като внесе в ЦИК около 19 хиляди подписа, както и документи за регистрацията на РЗС за местните избори.
От РЗС се опасяват дали Росен Плевнелиев няма да се окаже "новият Софиянски", тоест, по думите на Семов, "усмихнатото лице на корупцията в правителството на Бойко Борисов“. Хората на Яне Янев имали доказателства за милиони левове, налети от МРРБ през последните две години за изработване
на имиджа на Плевнелиев и преливане от личния рейтинг на премиера Бойко Борисов.
Боя се, че рейтингът на Росен Плевнелиев е "кух като основите на магистралите, които строи", коментира Атанас Семов. Той оповести, че в скоро време от РЗС щели да поставят въпроса за професионалното минало на Росен Плевнелиев и дейността на ръководена от него фирма в началото на прехода. РЗС имали данни, че тя е спонсорирала не една политическа сила през годините, както и че е купила няколко знакови медии. Атанас Семов отказа да посочи конкретни доказателства, както и да назове медиите, купени от фирмата на Плевнелиев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване