08/05/11 16:19
(http://radiomilena.com/)

Мъжете за секса и жените

Задоволен ли е съвременният мъж в сексуално отношение? Отговорът на този въпрос търси последното проучване на askmen.com, в което се включват над 70 000 мъже. Ето какви са по-интересните изводи.
Повечето мъже не се притесняват, ако половинката им надебелее. Всъщност 47.81% от анкетираните са заявили, че биха направили забележка на гаджето си, ако забележат, че качва килограми.
Само 20.75% от мъжете няма да се засегнат, ако половинката им имитира оргазъм. 30.34% ще полудеят, ако разберат, че ги мамят, а останалите 48.9% ще се притеснят, че не могат да задоволят дамата до себе си.
Едва 28% от анкетираните мъже са правили секс с колежка.
52% биха променили размера на пениса си, като едва 0.71% искат той да е по-малък.
Коя е най-популярната мъжка фантазия – тройка, анален секс, секс на открито, снимане на порно? 35% от мъжете все още си мечтаят за тройка.
38.58% от анкетираните смятат, че жените започват да остаряват след като навършат 40 години, докато 24.3% са на мнение, че дамите са на възраст след 50-ия си рожден ден.
13.52% са на мнение, че няма проблем в това да си плащаш за секс. 16.7% биха го направили само ако нямат друг избор, а 26.8% биха дали пари само ако става въпрос за лудо сексуално изживяване. actualno.com

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване