08/07/11 07:42
(http://radiomilena.com/)

Две жертви на пътни инциденти

Неправоспособен мотоциклетист и 32-годишен  таксиметров шофьор са станали жертви на пътни инциденти, съобщиха от пресцентъра на полицията. На 06.08.т.г. около 10.30 ч. по пътя кв. «Долно Езерово» – с. Братово, след складова база «Деспред», поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в подпорната колона на мостово съоръжение, мотоциклет «Ямаха ИЗФ – 750 Р», със старозагорска регистрация, управляван от неправоспособния Г.Д., 22 годишен от с. Братово – от ПТП в МБАЛ – Бургас е откаран мотоциклетиста, който с видими фрактури на левия крак и лявата ръка и контузно-разкъсни рани по тялото и лицето, е приет за лечение в отделение «Реанимация», с опастност за живота. Около 12.45 ч. Г.Д. почива в болницата.
На 07.08.т.г. около 06.10 ч. на бургаската улица «Тодор Александров», на около 300 м. след кръстовището с ул. «Вая» в посока Центъра», настъпва пътен инцидент между лек таксиметров автомобил «Шкода», с бургаска регистрация, собственост на «Стил такси», управляван от 32 год. Г.Т. от Бургас и т.а. «Пежо Боксер», с бургаска регистрация, управляван от 26 год. Ж.Ж. от Бургас. Причините за ПТП : т.а. «Пежо», движещ се в дясната пътна лента предприема маневра «изпреварване» и придвижвайки се в лявото платно се озовава пред движещия се с несъобразена скорост таксиметров автомобил, също извършващ изпреварване. «Шкодата» се блъска в задната част на т.а. «Пежо», прелита над него и около 100 – 150 м. се върти по платното, докато спре напълно. От инцидента таксиметровия водач – Г.Т. е загинал на място. От сблъсъка т.а. «Пежо» също се е преобърнал в дясната пътна лента, но водачът му не е пострадал сериозно / прегледан е в бургаската болница и освободен за домашно лечение с контузия на лявото коляно, без опасност за живота/.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване