08/08/11 15:26
(http://www.klassa.bg/)

Матеус ядосан заради програмата на “А” група

Държавният селекционер Лотар Матеус е разочарован от БФС заради изготвената програма на двубоите от първия кръг в "А" група. Германецът се гневи, че „Левски“ игра късно снощи срещу „Славия“, а ЦСКА имаше мач в неделя. Така националите от двата тима няма да са възстановени и пълноценни за започващия днес лагер на "лъвовете" преди контролата с Беларус в сряда. "Защо “Левски“ играе в понеделник, а ЦСКА в неделя? Защо планът не е такъв, че отборите, които имат толкова национални състезатели не само за мъжкия, а и за младежкия отбор, да играят в събота, за да може тези футболисти да имат един-два дни повече почивка между шампионатния мач и този за представителния отбор. Когато поканя, например, играч от „Левски“, той ще има само 48 часа между мача в понеделник и този в сряда. Това се отнася не само за първия отбор, а и за младежите, които днес имат много важен двубой срещу Румъния", ядосваше се Матеус при сбора на националите вчера. Футболистите на националния отбор се събраха в понеделник за приятелския мач с Беларус, който ще се играе в сряда, 20.00 часа, в Минск.
Първоначално селекционерът на трикольорите Лотар Матеус бе повикал 25 футболисти за мача, но постепенно от групата отпаднаха Йордан Милиев, Румен Трифонов, Николай Михайлов, Димитър Макриев, Владимир Гаджев и Александър Тонев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване