08/09/11 09:38
(http://radiomilena.com/)

Инициативи за деня на Солидарността

Социалната отговорност е нещо повече от това само да говорим и пишем за нея. На 29 юли екипът на хотел „Melia Grand Hermitage” в Златни пясъци подари усмивки на дечицата от варненския дом „Другарче”. Тази благородна инициатива бе подета от хотела, който в разгара на сезона реши да се погрижи не само за туристите, но и за варненските деца в неравностойно положение/лишени от родителски грижи.
В този „Ден на Солидарността” персоналът на хотела подари няколко забавни и различни часа на 15-те малчугана. Малчуганите на възраст между 3 и 7 години посетиха най-големия петзвезден хотел на Балканите. Цялата сутрин децата се радваха на игри и забавления заедно с другите деца – гости на хотела,  а след това бяха вкусно нагостени в ресторанта. В следобедните часове анимационният екип поде ред инициативи по събиране на средства за подпомагане на дома. „Балони с желания” полетяха в небето, за да сбъднат желанията на всички, подкрепили инициативата. Под слога на „Заедно можем да постигнем повече” много от гостите на хотела, персонала и партньори се включиха в организираната лотария с награди, предоставени безвъзмездно от хотела. Всички събрани средства в „Деня на Солидарността” ще бъдат използвани за изграждане на цялостна детска площадка в дом „Другарче”.
Тази инициатива е началото на група от „Дни на Солидарността”, които испанската хотелска верига „Мелиа Хотелс Интернешанъл” инициира в хотелите си в България. Следващите „Дни на солидарността” ще се проведът в рамките на месец август в хотел „Сол Луна Бей Резорт” в Обзор, и хотел „Сол Несебър Ризорт” в Несебър. А персоналът на хотел „Melia Grand Hermitage” вече планира програмата за следващата визита на децата от дом „Другарче” и има намерение тази благотворителна кауза да се се превърне в традиция.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване