08/09/11 15:00
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" победи "Славия", но не впечатли с играта си

Отборът на „Левски“ записа трудна, но изключително важна победа срещу „Славия“ на старта на новото първенство. "Сините" взеха трите точки след минимално 1:0 над "белите" и успяха поне малко да се реваншират за провала си срещу „Спартак“ (Търнава) за Лига Европа. Победата за „Левски“ донесе Иван Цветков с гол през първото полувреме.
"Сините" удариха и две греди, владееха повече топката, създадоха и половин дузина положения, но глупост на Тони Калво в 69-ата минута ги остави с играч по-малко и това едва не им коства победата. "Белите" от своя страна заложиха на по-дефанзивна тактика, като имаха претенции за дузпа в средата на втората част от мача. В продължението на мача "Славия" изпусна отличен шанс да изравни. Галин Иванов беше изведен зад гърба на защитата на "Левски", но реши да подава и бранител на домакините пресече паса. В крайна сметка вицешампионите стигнаха до крайния успех и започнаха с победа новото първенство.
Треньорът на „Левски" Георги Иванов остана доволен от победния старт в "А" група. "Имаше умора в отбора, но това е нормално с оглед на мача в Търнава. Сами си направихме мача труден. До 10-ата минута имахме три положения. След това изпуснахме с лека ръка още няколко положения. Доволен съм от себераздаването на играчите. С десет души доказахме, че в отбора има дух и воля за победа. Изпитвахме трудности след изгонването на Тони Калво. Напрежението след мача със „Спартак“ си каза дума, но най-важното е, че победихме", каза Гонзо след двубоя.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване