08/09/11 14:59
(http://www.klassa.bg/)

Отмениха приятелския мач между Англия и Холандия

Приятелският мач между националните отбори на Англия и Холандия беше отменен заради безредиците в Лондон. Срещата трябваше да се играе в сряда на стадион "Уембли". „Съжаляваме да съобщим, че мачът между Англия и Холандия е отменен", се казва в официално изявление на Футболната асоциация на Англия. Английският отбор е съперник на България в квалификациите за Евро 2012. В началото на септември световните шампиони от 1966 година ще играят с "трикольорите" в София. Полицаите са изразили опасение, че разполагат с необходимия ресурс, за да осигурят безопасността на феновете по време на приятелския двубой, още повече че досега са продадени над 70 хиляди билета. Проблеми и има и преди мача на „Тотнъм“ с „Евертън“, който трябва да се изиграе в края на седмицата, както и с националния отбор на страната по крикет.
В понеделник още два мача от турнира за Купата на лигата в Лондон бяха отложени заради безредиците в британската столица. Срещите от първия кръг на надпреварата „Уест Хем“ - „Олдършот“ и „Чарлтън“ - „Рединг“ не се състояха и ще бъдат пренасрочени от съображения за сигурност. Двубоят между „Кристъл Палас“ и „Кроули Таун“ в Южен Лондон също е под въпрос. След като обхванаха Лондон, безредиците вече са на път да превземат Бирмингам и Ливърпул, информират световните агенции. Всичко това рискува да се отрази на спорния живот в страната.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване