08/11/11 15:33
(http://www.klassa.bg/)

Допинг контрол след "Черно море" - "Левски"

Допинг контрол ще има след мача „Черно море“ - „Левски“ от 2-рия кръг на "А" група в събота. Това е често срещана практика в елита, особено когато става въпрос за по-завързаните срещи. По традиция ще бъдат тествани по двама футболисти от двата отбора.
"Свикнали сме да ни проверяват след подобни мачове и винаги сме чисти. Така ще бъде и в събота“, уточниха от "Тича“.
В другото голямо дерби ЦСКА посреща тима на „Черноморец“. Треньорът на „Черноморец“ (Бургас) Димитър Димитров заяви, че "армейците" са фаворит, но той познава силните и слабите им страни и бургазлии могат да ги изненадат. "ЦСКА и Левски по принцип са по-особен дразнител, но при нас подготовката върви нормално и се надявам на успех. Смятам също така, че ЦСКА ще се отнесе сериозно към мача с нас. По отношение на нашия отбор Лоривал Асис започна да тренира с нас почти на 100%, но няма да рискуваме с него в този мач. Също така успяхме да картотекираме френския краен защитник Жереми Фо-Поре и ще мога да разчитам на него. Чакаме работната виза за Ибрахим Ака, като се надявам до следващия домакински мач с „Локомотив“ (Пловдив) всичко да бъде уредено. При Майкъл Тевия също има някакви проблеми с работната виза и ще трябва да изчакаме определен срок”, каза Димитров. "Независимо с кого играем, никога не трябва да отписваме даден мач – това се опитвам да внуша и на моите футболисти. ЦСКА е фаворит, но ако подходим прагматично и рационално, и ние ще имаме своите шансове. Знам кои са силните и слабите страни на ЦСКА. Ще се опитаме да покажем това, което сме тренирали, без притеснение и със самочувствие”, допълни Димитров. Отборът на „Черноморец“ (Бургас) заминава днес за София. Програмата за петък предвижда тренировка от 18,00 часа и едно тонизиращо занимание в деня на двубоя. Срещата е в събота с начален час 20,00.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване