08/16/11 17:51
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ заложи на Лечков за Сливен

Йордан Лечков ще е кандидатът на ГЕРБ за Сливен, стана ясно вчера при представянето на поредните 51 номинации на партията за местния вот. Цветанов представи пред журналисти Лечков като „един от най-добрите посланици на България по време на световното първенство по футбол в САЩ“. С тези номинации, кандидатите на ГЕРБ, които ще участват в местния вот, стават 199, уточни Цветанов. В края на август или в началото на септември ще бъдат обявени оставащите 65 номинации за общински кметове.
Още двама депутати на ГЕРБ се впускат в кметската надпревара: Атанас Камбитов - в Благоевград, и Николай Мелемов - кандидат за Смолян. Така вече 13 народни представители от управляващата партия демонстрират готовност да заменят депутатските банки с горещите кметски столове.
ГЕРБ издига Илия Илиев като кандидат-кмет на Кърджали. Убеден съм, че той ще обедини не само българите, но и българските турци в региона, каза Цветанов.
Във Велико Търново ще се състезава бизнесменът Даниел Панов. Предприемач е и кандидатът за Несебър Атанас Терзиев. Независимият Георги Манолов ще търси трети мандат в Свиленград с подкрепата на ГЕРБ.
За Крумовград е номиниран Асен Тюрдиев.
Цветан Цветанов коментира, че по време на изборната кампания ГЕРБ ще работи най-активно в смесените региони и изрази надежда, че кандидатите за Кърджали и Крумовград ще докажат, че ДПС и БСП нямат монопол по тези места.
ГЕРБ ще заложи на позитивната и прагматична кампания, която да е в интерес на гражданите, обеща Цветан Цветанов. Израз на този стремеж е и интерактивният проект "Аз съм за", представен като социална мрежа за споделяне на граждански позиции.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване