08/18/11 16:08
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Генков игра цял мач при успеха на "Висла" над "Апоел" с 1:0

Българският нападател Цветан Генков игра цял мач за своя тим „Висла“ (Краков) при победата с 1:0 над кипърския „Апоел“ (Никозия) в първи двубой от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Домакините от Полша се наложиха трудно, въпреки че и двата тима имаха по няколко добри положения за гол пред противниковата врата.
Защитниците на „Апоел“ се представиха добре с опазването на българския нападател Цветан Генков и той трудно излизаше на стрелкова позиция, с изключение на една ситуация в края на първото полувреме, когато се озова сам срещу вратаря на гостите, но пропусна да отбележи. Единственото попадение в срещата падна в 71-вата минута, когато Патрик Малецки получи топката в наказателното поле и с топовен удар прониза стража на „Апоел“ Диониси Киотис за крайното 1:0 за „Висла“.
В друга интересна среща от плейофната фаза на турнира германският колос „Байерн“ (Мюнхен) победи като домакин тима на „Цюрих“ с 2:0. Попаденията на „Алианц Арена“ бяха дело на Бастиан Швайнщайгер в 8-ата минута и на Ариен Робен, който се разписа в 72-рата минута на срещата.
В останалите двубои от плейофите за влизане в най-комерсиалния футболен турнир в света се получиха следните резултати: „Динамо“ (Загреб) - „Малмьо“ 4:1, „Макаби“ (Хайфа) - „Расинг“ (Генк) 2:1 и „Одензе“ - „Виляреал“ 1:0.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване