08/25/11 14:24
(http://www.klassa.bg/)

Веселин Дремджиев оглави новините на "България он ер"

Новините на телевизия «България он ер» ще бъдат ръководени от телевизионния журналист Веселин Дремджиев, съобщиха за „Класа“ от медията. Той ще бъде и водещ на централната коментарно - информационна емисия «Денят он ер», която ще започва всеки ден в 19.30 часа.
Обективен и сериозен журналистически стил, подчертана авторска роля на водещите, редакторите и репортерите, ексклузивно съдържание на живо, в което новините се случват пред очите на зрителя, ще са приоритетите и стилистиката в работата на екипа на новините. Ще се търси европейски и световен контекст на събитията от България и обратно. Основната стратегия на новинарския екип ще бъде да не върви след събитията, а заедно със зрителите, да генерират идеи, да правят предложения и да излизат с решение на проблема.
Телевизионната кариера на Веселин Дремджиев се свързва с новините и работата му в БНТ, Ефир 2, ТВ7, както и предаването «Всяка неделя».
Телевизия „България он ер” ще предоставя качествени новини, бизнес и финансови анализи. Ще информира българската публика и чуждестранните предприемачи за бизнес климата и възможностите за инвестиции в страната.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване