08/25/11 17:33
(http://www.klassa.bg/)

Паспортните служби в София отново ще работят с увеличено работно време

Паспортните служби в районните управления в София ще работят от 7 до 19 часа от понеделник, 29 август, съобщиха вчера от МВР. Служителите ще ползват плаваща обедна почивка, така че да не се отразява на работата с гражданите, увериха от вътрешното ведомство. В съботните дни ще работят само служителите на столичния сектор „Български документи за самоличност” на бул. ”Мария Луиза” №48, с работно време от 9.00 до 16.00 часа, но тогава ще се приемат само заявления за обикновена услуга.
От МВР отново приканиха гражданите да подменят сега изтичащите си лични карти, тъй като в момента в районните управления няма натоварване при обслужване на гражданите. „Заявление за подмяна на лична карта може да подадете и преди изтичането на срока на нейната валидност“, припомниха от МВР и добавиха, че не се предвижда удължаване на валидността на личните карти, изтичащи през 2011 г., т.е. в срок до 30 дни от датата на изтичане на тяхната валидност гражданите следва да подадат заявление за издаване на нови.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване