08/28/11 17:52
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ обяви мотото си за изборите: "Градим България"

Слоганът (логото, мотото – б.р.) на ГЕРБ за предстоящите местни и президентски избори е“ „Градим България.“ С тази новина председателят на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов откри вчера обновената партийна централа, разположена на последния, 17-и етаж в административната сграда на Националния дворец на културата. Вицепремиерът Цветанов уточни още, че началото на предстоящата кампания за местни избори и за президент започва „в този момент“.
Стремежът на ръководството на ГЕРБ е занапред партийните вести да тръгват именно от реновираната партийна централа. Утре от ремонтирания пресцентър с изглед към Витоша ще бъдат обявени имената на последните 65 от общо 264-те номинирани от ГЕРБ за кметове на общини.
Местните предизборни кампании също ще приемат новото лого, което съответно ще бъде „Градим София“, „Градим Варна“ и т.н.
„Вече имаме президентска двойка“, обяви още Цветан Цветанов, като отново уточни, че кандидатите ще бъдат огласени на предварително обявената дата – 4 септември. Цветанов заяви само, че става въпрос за „български граждани“, и отрече името му да е част от кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ.
Вече повече от месец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сочи именно първата неделя на септември като деня, в който ще паднат неизвестните около кандидатурите, с които партията ще атакува „Дондуков“ 2.
Изцяло обновеният офис на партийната централа бе открит с водосвет, на който присъстваха председателят на парламента Цецка Цачева, шефката на правната комисия в НС Искра Фидосова, народни представители и евродепутати, избрани с листата на ГЕРБ, министри, представители на граждански организации.
„Искам да благодаря на архитектите за добрия дизайн, на строителите за огромната работа, която свършиха, и всичко, което бяха поели като ангажимент, да бъде свършено в срок“, каза Цветан Цветанов. Вторият човек в ГЕРБ благодари на фондациите „Конрад Аденауер” и „Хайнс Зайдел” за партньорството в налагането на граждански инициативи, които ГЕРБ популяризира и реализира като добри политики.


Хората на премиера плащат 5500 лева наем за 1100 квадрата офис

От ГЕРБ плащат 5500 лева наем за партийните си офиси от 1100 квадрата на 16-ия и 17-ия етаж в административната сграда на НДК. Наемът се плаща на областната управа, тъй като сградата е държавна собственост. 23-мата служители на централната администрация на ГЕРБ работят в помещения, оборудвани на най-съвременно ниво.
С персонални кабинети разполагат единствено лидерът Бойко Борисов и заместникът му по партийна линия Цветан Цветанов. Двата кабинета, както и всички останали офиси са издържани в строг, почти спартански стил, с мебели от черна кожа. Занапред тук ще заседава Изпълнителната комисия на ГЕРБ, ще се провеждат и обучения на активисти от цялата страна.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване