08/29/11 17:27
(http://www.klassa.bg/)

Иван Стоянов подписа с "Лудогорец"

Националът Иван Стоянов е новата перла в селекцията на „Лудогорец“. Нападателят, който се е състезавал за ОФК „Сливен“, „Щутгарт“, ЦСКА и руския „Алания“, подписа договор за три години с отбора от Разград. С неговото привличане се усилва още нападателната мощ на тима от Лудогорието, който в момента заема четвърто място във временното класиране на „А“ група. Съставът на Ивайло Петев има равен брой точки с шампиона „Литекс“, въпреки че е абсолютен дебютант в елитната група. С триумфа в регионалното дерби със „Светкавица“ „Лудогорец“ направи серия от три поредни победи.
Иван Стоянов ще се присъедини към лагера на „Лудогорец“ в Трявна, а официалният му дебют се очертава домакинството срещу „Славия“. По предварителни данни нападателят е в отлична физическа форма. Както е известно, племенникът на Йордан Лечков игра отлично един полусезон на "Българска армия" през есента на 2009 година, когато отбеляза 8 гола в 13 мача, и последва трансфер в Русия. През последния сезон „Алания“ изпадна, но стигна до финал за Купата на Русия, където отстъпи с 1:2 от гранда ЦСКА (Москва). 28-годишният футболист има девет мача и един гол за националния отбор на България.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване