08/29/11 18:25
(http://www.klassa.bg/)

Петима поискаха да сe самоубият

Пет опита за самоубийство, три от които с фатален край, са станали в София в нощта срещу понеделник, съобщиха вчера то полицията.
Първият сигнал е получен за 67-годишен мъж, който е открит от сестра си с прерязани вени. Тялото на човека е намерено в апартамент в квартал „Надежда". По-късно униформените служители се отзовали и на обаждане за скочил от етажна площадка мъж на 56 години. Инцидентът е станал в „Овча купел". 20-годишно момиче също е сложило край на живота си във фаталната нощ, като трагедията се разиграла в квартал Симеоново. Момичето изпило голямо количество лекарства.
Полицията е успяла да предотврати два опита за самоубийство в столицата през нощта. Жена на 90 години е приета в „Пирогов" след опит да сложи край на живота си. В същата болница, но в шокова зала е откаран и 38-годишен мъж от столичния квартал „Младост". И двамата остават на лечение в болницата.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване