08/30/11 11:22
(http://radiomilena.com/)

15-годишно момиче се удави

Продължават случаите на удавания.Само за един ден има четирима са намерили смъртта си в морето. Едно от тях е 15-годишно момиче, което е било на екскурзия в Созопол. На 29.08.т.г. в 15.15 ч. в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщение за две давещи се деца в морето в района на созополската местност «Гаджели» – към мястото на инцидента своевременно са се отправили полицейски служители, екип на «Гражданска защита» и Центъра за спешна медицинска помощ. По данни на очевидци подрастващите са били част от детски лагер, разположен край Китен, като са посетили Созопол с цел екскурзия. Качили са се на скалите за да си направят снимки за спомен, като силните вълни са ги помели в морето. Едно от момичета – 15 годишната М.Я. от Кърджали е извадена от водата с помощта на граждани / оказана й е медицинска помощ, като е стабилизирана здравословно и е без опасност за живота/. Второто паднало във водата момиче обаче – 15 годишната Е.С. от Крумовград се удавила. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Созопол.

На 29.08.т.г. в Полицейски участък – Обзор към Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за удавен мъж на плажа в местността «Иракли» – установено е, че това е : 57 годишния Д.К. от Търговище. Смъртта е констатирана от медицински екип на «Спешна помощ». При извършения оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ Бургас.
На 29.08.т.г. в 13.15 ч. в Полицейски участък – Обзор към Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за удавен мъж на плажа в местността «Иракли» – установено е, че това е : руския турист А.К., 42 годишен от Алма Ата, отседнал в собствения си апартамент в хотелски комплекс, разположен между Несебър и с. Равда. Смъртта е констатирана от медицински екип на «Спешна помощ». При извършения оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ Бургас.
На 29.08.т.г. в 13.20 ч. в в Полицейски участък – Обзор към Районно управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за удавен мъж на плажа между х-л «Миримар» и х-л «Хелиос Бей» – Обзор – установено е, че това е : немския турист К.Ш., 50 годишен, отседнал в хотел в Обзор. Смъртта е констатирана от медицински екип на «Спешна помощ». При извършения оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ Бургас.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване