08/31/11 16:08
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов със закрита тренировка преди мача с "белите"

Мениджърът на „Левски“ Георги Иванов проведе закрита тренировка вчера на стадион „Георги Аспарухов”. „Сините” ще завършат работния цикъл с приятелски мач срещу „Славия“ в петък. Двубоят е от 17,00 часа на стадиона в столичния квартал „Овча купел“. Закритата тренировка беше с тактически характер и с насоченост към предстоящото най-старо столично дерби. „Левски“ и „Славия“ вече играха в първенството, като това стана по време на първия кръг. „Сините” надделяха на „Герена” с минималното 1:0. От началото на седмицата Георги Иванов работи здраво със своите футболисти, като използва паузата, за да вкара състава си в по-добра спортна форма преди важната серия от мачове, която се задава пред „Левски“ . Тя стартира с гостуване на негостоприемния терен в Перник срещу „Миньор“ следващия уикенд. А след това следват домакинство на шампиона „Литекс“ и гостуване на трансферния хит „Лудогорец“ (Разград).
По време на почивката, породена от квалификациите на националните отбори, „Левски“ трябва да възстанови футболистите си, които имаха известни проблеми в последните седмици.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване