09/01/11 15:19
(http://www.klassa.bg/)

Виктория Петрова ще води новата емисия в 17.00 ч.

В отговор на зрителския интерес към повече информация в делничните дни от 19 септември „bTV Новините“ стартират нова емисия от 17.00 часа. Тя ще бъде с продължителност 30 минути, а неин водещ ще бъде едно от любимите лица на телевизията – Виктория Петрова.
Всеки делничен ден от 17.00 часа зрителите могат да проследят всички гледни точки за последните новини и събития от страната и новините в развитие, като емисията предвижда и много включвания на живо, любопитни и забавни новини от България и света и прогноза за времето.
С новата емисия от 17.00 часа bTV ежеседмично ще излъчва в програмата си близо 18 часа новини. От 2010 г. „bTV Новините“ излъчват и специална онлайн емисия на www.btv.bg.
„bTV Новините“ са информационният лидер у нас вече 11 години, като за първото полугодие на тази година централната емисия от 19.00 часа привлича средно 1,5 милиона зрители всяка вечер.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване