09/01/11 12:37
(http://radiomilena.com/)

Пожарите в Бургаска област /31.08./

На 31.08.т.г. около 15.03 ч. в Районно управление «Полиция» – Карнобат е получено съобщение за възникнал пожар в с. Черково, общ. Карнобат – пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и петима огнеборци, като са изгорели две необитаеми къщи, стопанските постройки към тях и други сухи треви и храсти. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

На 31.08.т.г. около 14.35 ч. в Районно управление «Полиция» – Руен е получено съобщение за възникнал пожар в земеделска нива, засята с лавандула, в местността «Дюс келиме» край с. Ябълчево, собственост на 49 годишен айтозлия. Изгорели са короните на 19 декара лавандулови насъждения, намиращи се непосредствено до пътя с. Ябълчево -с. Руен. Преди възникване на пожара реколтата за настоящата година е прибрана. По първоначални данни пожара е възникнал от северната част, граничеща с канавката на пътя. Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил с двама огнеборци.

На 31.08.т.г. в Районно управление «Полиция» – Созопол е получено съобщение за възникнал пожар в местността «Митков мост» в землището на Черноморец. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и четирима огнеборци. Изгорели са стърнища и храсти без стопанско значение и без нанасянето на материални щети. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване