09/06/11 15:19
(http://www.klassa.bg/)

Месец на Стивън Сегал

В пет поредни петъка през септември от 22:00 часа зрителите на bTV Action ще гледат филми с участието на любимия на поколения екшън актьор Стивън Сегал. Сред заглавията с участието на майстора на бойните изкуства са премиерните за страната „Черна зора” („Black Dawn”) и „Срещу слънцето” („Into the Sun”).
Месецът на Стивън Сегал по bTV Action стартира с „Опасна зона”, в който актьорът ще се бори срещу безскрупулните действия на петролна компания в Аляска. На 9 септември от 22:00 часа зрителите ще станат свидетели на напрегнатото полицейско преследване на наркобос, замесен в хладнокръвно убийство с криминалния трилър „Борба за справедливост”. Следващия петък по същото време bTV Action ще излъчи „Над закона”, в който Стивън Сегал се превъплъщава в бивш агент на ЦРУ, понастоящем полицай, който разкрива мрежа за трафик на оръжия в Тоскана.
На 23 септември от 22:00 часа премиерният за България екшън „Черна зора” ще представи актьора в друга светлина. Бившият агент на ЦРУ Джонатан Колд мистериозно се появява на радара на агенцията, когато измъква опасен търговец на оръжие и се готви да помогне на банда терористи да се снабди с ядрено оръжие, което ще бъде използвано за нападение над САЩ. Колд би трябвало да е мъртъв – какво точно се е случило и как е възможно да помага на терористите? В спиращата дъха развръзка, безопасността на милиони зависи от отговора на един невъзможен въпрос… на чия страна е Колд?
В последната събота на септември зрителите на bTV Action ще имат възможността да гледат екшън трилъра „Срещу слънцето”. Сюжетът представя сложните мрежи в подземния свят на японската мафия. Убит е губернаторът на Токио. ЦРУ подозира, че показното престъпление е част от вътрешни трансформации в Якудза. Бившият агент Травис Хънтър (Стивън Сегал) е сред малцината, които са наясно с ексцентричния им почерк и нрави. Заедно с младия си партньор Мак (Матю Дейвис) Хънтър се заема да разплете кървав възел от съперничество за власт в подземния свят.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване