09/09/11 04:57
(http://radiomilena.com/)

Бой на висшистки за чистачки в Темида

 Няма срамна работа, особено в криза. С тази максима висшистки се хвърлиха в бой за овакантено в храма на Темида място за чистачка. Армията от кандидатки, повечето от които са с диплома по филология, физика и дори инженерство, се записаха за конкурса, кандидатствайки за заплата от 400 лева.
Досега не помним да е имало такъв наплив за хигиенист, и то от образовани жени, коментират държавните обвинители. Те обясняват небивалия интерес с кризата и липсата на свободни работни места.
На висшистките обаче хич няма да им лесно на конкурса. Въпреки ниската степен на квалификация на длъжността, те трябва да покрият цели 30 изисквания. Сред най-фрапиращите от тях е да могат да работят с препарати, без да застрашават живота и здравето на околните. Окръжният прокурор Елка Атанасова е поискала всички кандидатки да подпишат декларация, че не са обвързани с партии и да се отрекат от досегашните си партийни увлечения, предаде dartsnews.bg

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване