09/11/11 16:27
(http://radiomilena.com/)

Кметове и строители откриха заедно най-модерния завод за бетонови изделия у нас

Кметове от Бургас и региона и представители на водещи строителни фирми у нас откриха заедно най-модерния завод за бетонови изделия в Източна България, собственост на „ЛЕО – Бетонови изделия”. Събитието събра над 200 гости на мястото, където се намира заводът – Северна промишлена зона в Бургас.Управителят на „ЛЕО” – Иван Димитров преряза лентата на завода заедно с кмета на Бургас Димитър Николов на фона на въздействащ аудио-клип, изработен специално за завода.„Поздравявам  семейството на Иван и Десислава Димитрови за инвестицията.  Благодаря им за поканата да го открием заедно”, каза  кметът на Бургас – Димитър Николов.Веднага след това той влезе в новата база, за да разгледа машините и  нагледно се убеди във възможностите им.  Машините на немската марка „MASA” превъзхождат ръчно изработената продукция и изключват човешка грешка, като гарантиран сигурност при производството и максимална безопасност за работещите.

Заводът е уникален за Бургас и региона, защото е единственият в  Източна България  в който павета, бордюри и тротоарни плочки се произвеждат при напълно автоматизиран  процес.  Инвестицията, която фирма „ЛЕО” е направила в строителството, възлиза на 6 милиона лева.

“Преди 8 години видях завод от такъв ранг в Букурещ. Мислех си, че е абсолютно невъзможно това да се случи тук. Но заводът  стана факт, благодарение и на вложени собствени средства, и на финансиране от «Сожелийз България». Бургас освен най-добър град за живеене, лично за мен се оказа и най-добър град за инвестиране”, каза управителят на «ЛЕО» Иван Димитров и благодари на присъстващите – на местната власт, на своите клиенти и партньори, без чието съдействие това постижение би било наистина невъзможно.Многобройните гости изпълниха халето на завода и видяха партиди с новите продукти на фирмата, които за първи път излизат на пазара. Те с интерес разгледаха и фотоизложбата, подредена върху стените, която показа всички етапи от строителството на завода  -  от празната поляна преди година, до внушителната сграда в момента.Новата база бе осветена от отец Емилиян, който пожела на семейството много бъдещи успехи, а красивата заря бе достоен завършек на празничната вечер.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване