09/12/11 19:25
(http://www.klassa.bg/)

46-годишен мъж уби дъщеря си, простреля съпругата си и се самоуби

Охранител уби дъщеря си, простреля съпругата си и сложи край на живота си в търговищкото градче Антоново, съобщиха от МВР. 46-годишният Камен Славов обезумял вчера сутринта. Той поставил началото на кървавата драма към 6 часа, като застрелял с пистолета си своята 13-годишна дъщеря, а след това прострелял в областта на рамото и 36-годишната си съпруга. Ранената жената успяла да избяга от дома си и да извика на помощ полицията. До пристигането на униформените обаче Камен Славов се гръмнал в главата. Простреляната му съпруга е настанена за лечение в болницата в Търговище. Животът й е вън от опасност. Според разследващи Камен Славов е изпаднал в умопомрачение заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции. Криминалисти обаче работели и по други версии.
Пистолетът, с който е извършено престъплението, бил законно притежаван.
Приживе обезумелият мъж работел като охранител в клона на ЦКБ в Антоново. Семейството му едва свързвало двата края. Съпругата на Камен била безработна, а дъщерята страдала от диабет, чието лечение коствало доста разходи на семейството. Допълнително той се грижел и за брат си инвалид.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване