09/13/11 18:18
(http://www.klassa.bg/)

Депутатите може да не работят по изборите

По-морално и по-коректно към всички граждани е да заявим, че в определени дни по време на предизборната кампания няма да се провеждат пленарни заседания. Това каза пред bTV вчера председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Тя обясни, че за тези дни народните представители няма да ползват автомобилния парк на Народното събрание. Освен това председателят на парламента добави, че през това време депутатите няма да получават средства за бензин за личните си автомобили, както и командировъчни за пътуване в страната. Тя заяви, че предстоящата кампания опровергава слуховете, че ГЕРБ нямала кадри. „ГЕРБ се явява ковачница на кадри“, беше категорична тя.
„Абсолютно не приемаме тезата на председателя на парламента Цецка Цачева - за закриване на парламента или ваканция около изборите. Истинският мотив за искането на такава ваканция е, че от ГЕРБ не могат да направят кворум“, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев. Според него, не само БСП, но и всички други парламентарни групи трябва да се противопоставят срещу това. Той смята, че ГЕРБ няма и законодателни инициативи и затова дори в пленарен ден от миналата седмица са работили само един час.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване