09/13/11 16:10
(http://www.klassa.bg/)

Марадона призна Моуриньо за номер едно в света

Аржентинската легенда на световния футбол Диего Армандо Марадона определи португалския селекционер на „Реал“ (Мадрид) Жозе Моуриньо като най-добрия треньор по футбол в света. Смятаният за един от най-добрите футболисти в света за всички времена аржентинец сподели, че с всеки мач Жозе Моуриньо доказва своята класа. „Той буквално ме изумява. Чете играта по невероятен начин и това, което правят футболистите му на терена, е наистина впечатляващо. В Моуриньо определено има нещо специално“, не скри комплиментите си към португалския спец Диего Марадона.
За главен конкурент на португалеца Марадона счита треньора на „Барселона“ Джосеп Гуардиола. Легендата заключи, че почти няма разлика в качествата между двамата, но наставникът на „Реал“ (Мадрид) все пак е по-добър. Самият Марадона в момента е треньор на тима „Ал Васъл“ от Обединените арабски емирства. През май той подписа двегодишен договор с клуба от Дубай.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване