09/13/11 18:10
(http://www.klassa.bg/)

Назначиха нови шефове в НКЖИ и АПИ

Христо Алексиев е новият заместник генерален директор в Национална компания “Железопътна инфраструктура” (НКЖИ) с ресор “Стратегия и администрация”, съобщиха вчера от компанията. Алексиев е участвал в конкурс, обявен в началото на септември. Той е в системата на НКЖИ от 2007 г. и е заемал длъжностите съветник към управителния съвет и заместник генерален директор при управлението на тройната коалиция.
Регионалният министър Лиляна Павлова в понеделник вечерта освободи от поста Сергей Михалев, който бе председател на управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). На негово място е назначен Лазар Лазаров, който досега бе член на борда на директорите. Договорът е бил прекратен по взаимно съгласие. За нов член на управителния съвет е назначена Лазарина Стоичкова.
Пътят през прохода „Маказа“ може да не бъде завършен в срок, алармират гръцките медии, цитирани от агенция „Фокус“. Причината е, че трасето от гръцката страна е бил променено, а това може да доведе до забавяне на проекта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване