09/13/11 18:19
(http://www.klassa.bg/)

Станишев: Нашата президентска двойка е най-качествена

Двойката Ивайло Калфин – Стефан Данаилов е в пъти по-качествена и силна от другите, които ще се явят на изборите. Това заяви вчера на „Позитано 20“ лидерът на БСП Сергей Станишев. Според него двамата кандидати на социалистите са перфектни за президентската институция.
„Разчитаме на много силна кампания. Всеки един от тях има своя добър рейтинг, а съчетанието ще доведе до силна мотивация у хората да гласуват“, заяви Станишев. Той беше категоричен, че няма кукловод на тандема и е смешно да се говори, че Георги Първанов е в основата на избора на левицата.
„Не съм се съмнявал, че БСП ще бъде на балотаж срещу ГЕРБ на президентските избори, още преди номинирането на Данаилов за кандидат президент”, отбеляза Станишев. Той посочи, че е пътувал много из страната през последните седмици и според него се усеща, че все повече са недоволните граждани от настоящото управление. „Въпреки това все още има хора, които не вярват, че ГЕРБ може да бъде съборена на изборите. Те казват: „Ние сме доволни от тях, но те имат цялата власт, как можем да преобърнем такава мощна машина?”. Убеден съм, че нашата двойка ще даде много сила и вяра на хората, че това може да се случи”, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.
Той посочи, че все още не са водени разговори с ДПС за президентските избори, а и остава твърде малко време до вота. „Нашата стратегия е – мобилизация на цялата левица, а накрая обединение на всички хора, които не харесват как се управлява България”, категоричен бе Станишев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване