09/14/11 14:17
(http://www.cross-bg.net/)

EVN България организира юбилеен детски тенис празник по случай първата годишнина на инициативата „Първи стъпки в тениса”

Пловдив /КРОСС/ На 17 септември 2011 г., събота, EVN България кани родители, деца и всички почитатели на спорта на поредния детски тенис празник „Първи стъпки в тениса“, който EVN България организира съвместно с тенис клуб „Локомотив” Пловдив под мотото „Овладей енергията си! Превърни я в здраве, знания, умения”. Събитието ще се проведе на кортовете в тенис клуб Локомотив Пловдив (до Гребната база) и е отворено за всички деца от 5 до 11-годишна възраст, които искат да направят своите първи стъпки в тениса или имат малък опит с тенис ракета. Няма ограничение за броя на децата, които искат да участват. Единственото условие е желаещите да се регистрират за игра от 9.00 до 9.30 ч. Организаторите ще раздадат детски тенис ракети на всички начинаещи. В края на тенис заниманията сред всички записали се малчугани чрез томбола ще бъдат изтеглени девет имена на деца, които ще спечелят карти за безплатно тримесечно обучение по тенис в тенис клуб „Локомотив”, осигурени от ЕVN България. Печелившите ще могат да посещават уроците по тенис три пъти седмично в периода от 1 октомври до 31 декември 2011 г. Мероприятието е юбилейно и отбелязва първата годишнина от старта на инициативата, която започна през септември 2010 г. През първата година от нейното провеждане тя бе посетена от над 160 деца, а над 50 спечелиха безплатни карти за 3-месечни уроци по тенис, осигурени от ЕVN България
Публикувана на 09/14/11 14:17 http://www.cross-bg.net/index/article/articleid/1246950
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване