09/14/11 18:42
(http://www.klassa.bg/)

"Господари на ефира" се завръщат

От 19 септември от 23:30 часа ефирът на bTV отново ще има своите „Господари“, защото хитовото телевизионно шоу „Господари на ефира“ започва поредния си сезон. По традиция от последните години стартовата двойка е в състав Димитър Рачков и Мария Игнатова, плюс нов четириног ко-водещ. Какво ще е кученцето, ще разберем в първия брой в понеделник. През първата седмица освен всичко останало ще се посмеем и със специална селекция от летните телевизионни гафове из българските телевизии.
Продуцентът на предаването Джуди Халваджиян сподели, че се готвят и ексклузивни предизборни издания на култовата рубрика „Блиц – две в едно“, където един срещу друг на въпросите ще отговарят кандидат-президенти и кандидат-кметовете на по-големите градове. Това ще разбие хегемонията на класическите предизборни диспути, които сме свикнали да гледаме от години, и ще ни предостави уникалната възможност да чуем директните паралелни отговори на опонентите по наболели обществени и политически проблеми.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване