09/14/11 20:32
(http://www.klassa.bg/)

Шейхове водят в ПСЖ Арсен Венгер или Жозе Моуриньо

Катарските собственици на "Пари Сен Жермен" искат да привлекат Арсен Венгер или Жозе Моуриньо за треньор от следващия сезон. Арабските инвеститори определят двамата специалисти като най-добри варианти за поста в опита им да вдигнат нивото на техния тим. Френските медии разкриват, че сегашният селекционер Антоан Комбуаре е подложен на огромно напрежение. Очаква се той да запази поста евентуално до края на сезона. Според Джамел Белмади, съветник на шейх Тамим бин Хамад ал Тани, Венгер и Моуриньо са най-подходящите имена. "Няма значение дали ще бъде Арсен Венгер или Жозе Моуриньо. И двамата са основни фигурни в съвременния футбол", сподели Белмади пред "Канал плюс". "Шейхът иска най-доброто за неговия клуб. Това са имената, които представляват интерес за него", продължи Белмади.
Моуриньо вече призна,че е бил близо да се присъедини към парижкия гранд, преди да приеме офертата на "Интер" през 2008 година. Възможността да се случи това не е изключена и в близкото бъдеще. Междувременно Венгер изживява най-трудния си момент в своята кариера като треньор на "Арсенал". Това прави възможността да се върне в родината си съвсем не изключена от логика.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване