09/15/11 19:25
(http://www.klassa.bg/)

"Интер" се сгромоляса от "Трабзонспор" насред "Сан Сиро"

Отборът на „Интер“ записа изненадваща загуба на старта на участието си в груповата фаза на Шампионската лига. "Нерадзурите" бяха надиграни с 0:1 от турския „Трабзонспор“ в първата среща на двата тима от група "В" на собствения си стадион "Сан Сиро" в Милано. Единственият гол в срещата бе дело на Челуштка в 77-ата минута. Така „Интер“ във втори пореден мач записва загуба и разочарова своите привърженици. След тази победа „Трабзон“ оглави група "В" с 3 точки, докато „Интер“ остава на дъното на таблицата без спечелена точка. Поражението от „Трабзонспор“ влезе в черния списък на срама на „Интер“. Най-позорното поражение е срещу „Хелзинборг“, когато „нерадзурите“ отпаднаха от скандинавците в квалификациите на Шампионската лига.
Българският нападател Димитър Бербатов остана резерва при равенството на "Манчестър Юнайтед" с "Бенфика" в първия им мач от Шампионската лига, който завърши (1:1). С мисъл за предстоящото дерби с "Челси" в неделя Алекс Фъргюсън направи осем промени в своя състав за гостуването в Португалия. Той заяви, че Димитър Бербатов ще получи игрово време през сезона. "Изпитваме трудност при наличието на толкова много добри нападатели. Разполагаме с Майкъл Оуен, Маме Бирам Диуф. Дани Уелбек се завръща следващата седмица. Не е лесно да се вземе решение. Димитър също тренира с голямо желание. Отношението му към заниманията е изключително сериозно. Той ще играе важна роля с напредването на сезона. В това няма никакво съмнение", заяви Фъргюсън.
В другото интересно дерби „Манчестър Сити“ завърши 1:1 срещу „Наполи“ на своя стадион. Домакините на два пъти отцепиха гредите, но гостите от Неапол също имаха няколко голови положения пред вратата на „гражданите“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване