09/15/11 11:51
(http://radiomilena.com/)

Кандидатът на СДС за кмет на Царево е Людмил Николов

Людмил Михов Николов е кандидатът на СДС за кмет на Община Царево. Документите за регистрация на Николов са внесени в сряда в Общинска избирателна комисия.
СДС е и първата политическа партия, която регистрира своя листа от кандидати за общински съветници в морската община.
„Кандидатирам се за кмет на Община Царево, защото е крайно време да се спре манипулацията, тоталното безхаберие на общинската администрация и финансовото затъване на Общината”, каза Людмил Николов.
Той допълни, че само преди месец на искана от него справка за задълженията на Община Царево Петко Арнаудов заявил пред Общинския съвет, че те са един милион лева. „Г-н Арнаудов не спомена обаче за кредита от 3 милиона лева и ипотекирания бюджет на Общината за 10 години напред. Не може г-н Арнаудов да заявява, че досега в Общинския съвет повече се е говорило и правило политика, отколкото професионално са се вземали решения. Ами нали точно неговите съветници бяха мнозинство и взимаха тези решения. Не може господин Арнаудов да бъде кмет още 4 години и да създава нови три консултативни съвета. Искам и вярвам, че само силното самоуправление с почтени и компетентни хора, без влизане в каквито и да е схеми на четири очи в интерес на отделни личности и политически цели, е способно да дефинира локалните проблеми и да ги разреши в съответствие със своите публични ресурси”, категоричен е кандидат- кметът на сините.
Людмил Николов и кандидатите за общински съветници на СДС в Царево искат промяна в управлението и морала на управляващите.
„Искаме Община Царево да заеме полагащото и се достойно място в региона, да променим нейния облик и самочувствието на всеки един наш жител”, заявиха сините в Царево.

Биографична справка:

Людмил Михов Николов е роден на 16.08.1957 година. Висшето си образование завършва във Висше военно училище гр. Велико Търново и военна академия „Г.С. Раковски”, гр. София. Собственик е на дружество за строителство и търговска фирма. Женен е, с 2 деца.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване