09/18/11 19:08
(http://radiomilena.com/)

Излезе от печат третата книга на Черньо Чернев

Излезе от печат и вече е на пазара новата трета книга на талантливия наш съгражданин, писател, журналист и международник Черньо Чернев.
„Българското черноморие –древната люлка на християнството” е луксозно издание с 128 цветни снимки и 335 страници. В нея автора убедително ни води към разкриване тайните на християнството, проникнало по българското черноморие далече преди официалното покръстване на българския народ, сподели Черньо Чернев.

От Резово до Дуранкулак той представя една зашеметяваща картина на проникновение, как по тези земи св. Апостол Андрей Първазванни създава първите християнски общини. За житието на първия епископ в древния Анхиало, блаженния Сотас, които организира третия събор на църквата в  Анхиало след първия апостолски събор през 49 г- в Йерусалим и втория в Йерополис-Фригия. Как  Бесите четат Библията на тракийски език и нови разкрития за произхода на българите от преди 6000 години. За Космосът и траките-един философски изказ на историята.

Авторската трилогия „Християнството-религия на посветените” ще бъде официално презентирана на „Черноморския туристически форум – Варна 2011” на 30.09.2011, във Фестивалния и конгресен център, който се провежда  под патронажа на министър Трайчо Трайков. http://www.vct-bg.org

Покани за авторско представяне са получени от българските колонии в Калифорния и Чикаго – Америка, Упсала-Швеция, Германия, Гърция и Москва, Русия.

По стар поморийски обичай да пожелаем на автора Черньо Чернев попътен вятър и три фута вода под кила на неговите невероятни книги, които очакваме с нескриван интерес.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване