09/19/11 17:20
(http://www.klassa.bg/)

ГЕРБ желае подкрепа от българските мюсюлмани, обяви Бойко Борисов

Ние желаем подкрепата на всички български мюсюлмани – виждате колко много неща направихме за смесените райони. Това заяви вчера премиерът Бойко Борисов по време на откриването на Музея на социалистическото изкуство.
„По начина, по който се управлява ДПС в момента, ние не желаем тяхната подкрепа“, категоричен бе Борисов. Партиите, които желаят подкрепата на ДПС на изборите, да го обявят, призова премиерът.
Помолен да коментира това, че ДПС не е подало документи за регистрация в ЦИК за президентския вот, Борисов каза: „Що за партия, която иска предсрочни избори, която казва, че може да управлява, да не си издигне кандидатпрезидентска двойка?“
ДПС трябва да каже кой кандидат ще подкрепи на изборите за президент - това е честно за българските граждани, заяви Борисов.
На 28 септември МС ще вземе решение паметникът на Бузлуджа да бъде преотстъпен на БСП, каза още Борисов. „Да си я гледат, да си я поддържат, защото една партия, която не си зачита миналото и символите, означава, че тя няма бъдеще”, коментира премиерът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване