09/19/11 16:22
(http://www.klassa.bg/)

Ина Григорова дава първото си интервю за „Преди обед”

След силния старт на новото магазинно-информационно предаване на „Преди обед” зрителите на bTV ще видят Ина Григорова в първото й телевизионно интервю след 10 години.
Творческият директор на предаването Георги Тошев ще срещне публиката с авторката на едни от най-хубавите текстове в съвременната българска поп музика в сърцето на Манхатън, където тя живее в момента. Позната на аудиторията като журналист за списанията „Егоист” и „Едно”, както и водеща на телевизия ММ и 1002 нощи, Ива Григорова ще разкаже за мотивите си да напусне страната на върха на славата си и за творческите предизвикателства при създаването на текстовете на „Мога” и „В трето лице” на Ирина Флорин, „Няма как” на „Антибиотика“ и „Обсебен” на Стенли. Ина ще сподели за зрителите на „Преди обед” какви са настоящите и бъдещите й проекти и любопитни факти от личния си живот.
В студиото на „Преди обед” Валентина Войкова и Теодора Духовникова ще търсят аргументи за и против държавните или обществените училища, докато зрителите ще се запознаят с образователните практики в лицензираното от тази учебна година Валдорфско начално училище.
Какви изненади са подготвили продуцентите и гост водещите, зрителите ще видят утре от 10:00 часа в „Преди обед” само по bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване