09/20/11 14:56
(http://www.klassa.bg/)

bTV Radio в ефира на София

Най-новото радио в ефира на София - bTV Radio, стартира в началото на следващия месец на честота 101.1 FM. Така вече и радиослушателите ще имат възможност да следят всички емисии на „bTV Новините“, всички актуални предавания на bTV, като „Тази сутрин”, „Тази събота”, „Тази неделя”, както и токшоу програмите на телевизията, сред които „Нека говорят…”, „Шоуто на Слави”, „Търси се…” и др. bTV Radio ще излъчва и новини на всеки кръгъл час, като в програмата му се предвиждат и авторски продукции.
bTV Radio е насочено към младата, активна аудитория, която е постоянно в движение и за която е от ключово значение да има достъп до новините, информацията и всички любопитни теми от деня във всеки един момент, по най-удобния за ползване канал. bTV Radio ще достига до аудиторията на места, на които достъпът до телевизия и интернет е затруднен – в автомобилите на път за работа или почивка, по време на развлечения извън къщи и т.н.
Тази нова мащабна стъпка е естествено допълнение към мултиканалната платформа, която bTV Media Group развива успешно от 2009 година. Така програмата на bTV ще стане достъпна чрез всички канали – телевизия, интернет и радио.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване