09/20/11 18:50
(http://www.klassa.bg/)

Мъж уби семейството на сестра си

73-годишният Гаврил Петков екзекутира семейството на сестра си в Ябланица, съобщи МВР. Кървавата драма се разиграла в понеделник късно вечерта. Старецът внезапно влязъл във вилата на близките си, които по това време вечеряли, и започнал да стреля на месо. За броени минути той прострелял смъртоносно 70-годишната си сестра, 51-годишния си племенник, неговия 15-годишен син и ранил тежко съпругата му. Снахата на убиеца е настанена в болница в тежко състояние. Лекари се борят за живота й. Малко след разстрела във вилата избухнал пожар, предизвикан от възрастния мъж. Бързата намеса на огнеборци предотвратила разрастване на огнището и изпепеляване на имота.
Според МВР тройното убийство е извършено заради кавга за имот. Гаврил Петков работил дълги години в Швейцария. Той нямал наследници и затова приписал къщата на своя племенник. Уговорката била племенникът да гледа вуйчо си щом той стане прекалено стар и не може да се грижи за себе си сам . Когато се прибрал от гурбет обаче, дядото решил да промени завещанието си, а това довело до скандали между него и роднините.
След жестокото убийство Гаврил Петков се укрил. Полицията издирва убиеца.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване