09/20/11 10:40
(http://radiomilena.com/)

“Синята коалиция” подкрепя Димитър Николов за втори мандат

 “Синята коалиция” (СДС, ДСБ, “Гергьовден”, ОДС, БНД) подкрепя кмета Димитър Николов за втори мандат.  “Продължаваме този курс на промяната, който заложихме всички ние още преди четири години, когато за първи път декларирахме подкрепа за настоящия кмет.  Не можем да не оценим динамиката, която получи нашият град през тези четири години. Димитър Николов не е управлявал сам.  Това не е управление на ГЕРБ, това е управление на един екип от способни и кадърни хора. Там, където Бургас отбеляза най-голям подем – строителството и културата – имаме представители на всички нива в администрацията”. Това заявиха представителите на коалицията пред медиите днес.
“Синята коалиция” участва в изборите в Община Бургас само с листа за общински съветници.
Подкрепата за настоящия кмет не е безусловна. Едното от условията е било той да не води листа на друга партия. Предстои подписването на политическо споразумение между кмета и десницата, в което ще бъдат изложени идеите й за бъдещето развитие на Бургас във всички сфери – строителство, здравеопазване, образование, култура и т.н.
За пръв път в Бургас има подобно дясно обединение. Листата на автентичната десница  се води от зам.-кмета по строителството и областен лидер на СДС Костадин Марков. Сред известните лица в нея са: Вълчо Чолаков – един от най-активните съветници в досегашния местен парламент (СДС), общинският председател на СДС Константин Райков, Таня Рускова (ДСБ), Стефан Цинцарски (“Гергьовден”).
“Листата е силна, инициативна, с всички професии, нужни за една законодателна власт. Очакваме много добро представяне на изборите и съм твърдо убеден, че ще бъдем по-полезни за гражданите от много други по-шумни, но безполезни групи”, заяви лидерът на СДС Костадин Марков.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване