09/20/11 14:57
(http://www.klassa.bg/)

"Стъклен дом: Наказанието" - тази есен по bTV

Култовият сериал на bTV „Стъклен дом” се завръща тази есен с нови епизоди под наслов „Наказанието”. Един от героите ще загине, но дали това ще бъде Камен (Калин Врачански), Чарли (Асен Блатечки) или някой друг от основните персонажи, ще стане ясно в предстоящите серии тази есен ексклузивно по bTV.
В „Стъклен дом: Наказанието” всеки от героите ще понесе последствията за изкушенията си и ще търси възмездие. Битката за справедливост ще се води на всички фронтове, много от сцените на сериала са заснети в съда. Зрителите ще разберат и дали Албена (Диляна Попова) ще успее да се измъкне безнаказано, след като изправи пред смъртна опасност сестра си Боряна (Елена Петрова) и прободе с нож Чарли.
Актьорът, участвал в много холивудски продукции – Башар Рахал, ще се появи като нов мистериозен персонаж – Стефан Шакалиев-Шаки. Той ще се намеси драматично в живота на семейство Касабови. Историята около него ще се разплита бавно и ще е свързана с криминалната линия на „Стъклен дом: Наказанието”. Сценаристите подготвят и нова мистерия, около която зрителите ще станат свидетели на много изпълнени с напрежение екшън сцени.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване